facebook

facebook

Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandelingen hebben verschillende mogelijkheden

NIEUW

LES ESSENCES – Evolutie van een filosofie. Revolutie in de werking.

Ervaar hoe volmaakte huidverzorging is: met de nieuwe en exclusieve Essences van Maria Galland is deze nog persoonlijker aan te passen aan iedere huidzone en ze zorgen voor unieke behandelingsresultaten, die u niet alleen direct kunt voelen, maar ook kunt zien.

De zeven Essences met hun kostbare texturen en verleidelijke parfumering bieden perfecte verzorging voor elke behoefte van de huid. Wij creëren met deze bijzondere Essences voor u een geheel eigen mozaïek voor unieke schoonheid.

MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE

MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire MARIA GALLAND PARIS methode, gebaseerd op drie effectieve factoren.

Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences, afgestemd op de specifieke huidbehoeften worden aangebracht met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE.

Soin MASQUE MODELANT

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin MASQUE MODELANT YEUX

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.
Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Soin COCON


Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Soin THALASSO VISAGE

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

Lift Expert

Maria Galland heeft een heeft een nieuwe behandeling met 100% manuele liftende massage met bewezen werkzaamheid en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten deze behandeling verstevigd en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. De 100% manuele liftende massage met diep glijdende en intensieve petrissage bewegingen met inbegrip van kneden en rollen om de huid direct te liften en te verstevigen en de cel activiteit te stimuleren. Ter gelijke tijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen en energie  te herstellen.

SOIN TENDRESSE

SOIN TENDRESSE brengt de gevoelige huid weer in evenwicht. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken haar beter bestand tegen irritaties, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieu-invloeden of stress van alledag. Na een zachte reiniging worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld. Een behandeling, die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid met zachte producten zoals serums en maskers brengt de huid in evenwicht, geeft haar een weldadig gevoel en verhoogt haar weerstand.

SOIN TENDRESSE is er in drie soorten behandelingen – verwarmend, verfrissend of ontspannend. Zo krijgt de gevoelige huid nieuwe energie.

De tijd vergaat Schoonheid blijft