facebook

facebook

Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandelingen hebben verschillende mogelijkheden

 

NIEUW

LES ESSENCES – Evolutie van een filosofie. Revolutie in de werking.

Ervaar hoe volmaakte huidverzorging is: met de nieuwe en exclusieve Essences van Maria Galland is deze nog persoonlijker aan te passen aan iedere huidzone en ze zorgen voor unieke behandelingsresultaten, die u niet alleen direct kunt voelen, maar ook kunt zien.

De zeven Essences met hun kostbare texturen en verleidelijke parfumering bieden perfecte verzorging voor elke behoefte van de huid. Wij creëren met deze bijzondere Essences voor u een geheel eigen mozaïek voor unieke schoonheid.

 

MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE

MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire MARIA GALLAND PARIS methode, gebaseerd op drie effectieve factoren.

Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences, afgestemd op de specifieke huidbehoeften worden aangebracht met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE.

Soin MASQUE MODELANT

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin MASQUE MODELANT YEUX

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.
Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Soin COCON


Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Soin THALASSO VISAGE

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

Soin LIFT CONFORT

Tank een extra portie energie! Merk wat pure vitaliteit is! Een laat u zich daarbij eens lekker verwennen. De drie nieuwe behandelingen bij SOIN LIFT CONFORT – stimulerend, verwarmend of kalmerend – laten een vermoeide, vale huid weer stralen en geven haar nieuwe energie.

Na een grondige reiniging wordt een intensief concentraat aangebracht, dat is afgestemd op de behoeften van de huid van dat ogenblik. Het masker dat daarna wordt aangebracht versterkt het verzorgende effect – de huid wordt optimaal verzorgd. Een weldadige, afsluitende verzorging verhoogt het energieniveau van de huid extra: een vermoeide huid wordt opnieuw tot leven gewekt en is perfect beschermd tegen stress of schadelijke invloeden van buitenaf.

SOIN PROFLIFT

“Lifting”-effect, dieptewerking en ontspanning – de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.

Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages: de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door “Shiatsu” met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

SOIN TENDRESSE

SOIN TENDRESSE brengt de gevoelige huid weer in evenwicht. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken haar beter bestand tegen irritaties, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieu-invloeden of stress van alledag. Na een zachte reiniging worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld. Een behandeling, die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid met zachte producten zoals serums en maskers brengt de huid in evenwicht, geeft haar een weldadig gevoel en verhoogt haar weerstand.

SOIN TENDRESSE is er in drie soorten behandelingen – verwarmend, verfrissend of ontspannend. Zo krijgt de gevoelige huid nieuwe energie.

De tijd vergaat Schoonheid blijft