facebook

facebook

Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandelingen hebben verschillende mogelijkheden

NIEUWE ENERGIE

De nieuwe Spa-behandeling

Soin PERFORMMANCE DÉTOX & ÉNERGIE

SOIN PERFORMMANCE DÉTOX & ÉNERGIE* is als yoga voor lichaam en ziel: met een methode die ontleend is aan deTraditionele Chinese Geneeskunde (TCM), worden de meridianen in het lichaam gestimuleerd en gaat de lichaamsenergie (Chi) weer stromen. Dit heeft duidelijke zichtbare effecten op een mooi figuur: de bloedcirculatie wordt verbeterd, de cellen worden ontgift en de huid wordt frisser en vitaler. Stimuleren, ontspannen, activeren. Een verrukkelijke verwenervaring, die onverwachte krachten los maakt – laat u verleiden!

Soin MODELANT BUSTEkampen, marianne, Schoonheidssalon

Een mooie boezem heeft een stevige, solide weefselstructuur nodig. Met de bustebehandeling van MARIA GALLAND brengt u uw decolleté in topvorm. Een glad makende peeling, een massage met zeer geconcentreerde werkstofampullen en verstevigende verzorgingsproducten verzorgen en ‘modelleren’ de borsten. Dankzij de dieptewarme van het MASQUE MODELANT wordt de opname van deze werkstoffen gestimuleerd en het resultaat geoptimaliseerd. Een verstevigende verzorgingsgel voor de borsthuid rondt de behandeling af.

kampen, marianne, SchoonheidssalonSoin MODELANT CORPS

Deze lichaamsbehandeling van MARIA GALLAND zorgt voor een fraai verzorgde huid en helpt gericht bij het behandelen van probleemzones. Het MASQUE MODELANT, dat uit zichzelf warm wordt, zorgt ervoor dat de verstevigende preparaten in hun werking geïntensiveerd worden: een zeezoutpeeling, een totale lichaamsmassage met aromatische massageolie en een intensief werkende ampul met een verstevigend en anticellulite-effect. Het resultaat: de huid is gladder en zichtbaar verstevigd.

HOT STONE BODY MASSAGE

In combinatie van diverse massage technieken waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel warme en koude stenen en ontspan het lichaam tot het diepste niveau. De aloude kunst van hotstone en coldstone massage is een manier om de mens op holistische wijze in balans te brengen. Deze diep werkende massage is zeer effectief en is er op gericht de vaak aanwezige spanning op te heffen. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn. De koude stenen ontkrampen en verkikken uw benen en wordt de doorbloeding gestimuleerd wat er effectief is voor oedeem vorming en zwelling. Tevens is deze massage zeer effectief bij cellulitus problemen.

De tijd vergaat Schoonheid blijft