facebook

facebook

Handen en voeten

Handen en voeten

Soin COCON MAINS

SOIN COCON MAINS, de verwenbehandeling voor zachte, soepele handen geeft ons ‘visitekaartje’ een passende verzorging. Na een handmassage en een intensief werkend masker worden de handen ingepakt in een fantastisch zacht schuim – een unieke gevoels- en verzorgingservaring. Een zijdezachte handcrème rondt de behandeling af. Huid en nagels worden versterkt, mooi en op en top verzorgd.

Soin MODELANT MAINS

Handen staan de hele dag bloot aan extreme belastingen. Een belangrijke reden om bijzonder veel aandacht aan hen te besteden. SOIN MODELANT MAINS is de perfecte verzorgende behandeling van handen en nagels, om ze weer mooi en soepel te maken: een peeling, werkstoffenconcentraat, verzorgend masker en een vochtherstellende, afsluitende behandeling maken de huid soepel, verstevigen de nagels, verhogen hun weerstand en maken ze glad.

Soin COCON PIEDS

SOIN COCON PIEDS zorgt voor op en top verzorgde voeten: na het inmasseren van een intensief werkende crème worden de voeten ingepakt in een zacht schuim. Er ontstaat een heerlijk ontspannen gevoel – alsof je op wolken loopt. Werkzame, verzorgende bestanddelen kunnen diep in de huid dringen en maken een ruwe huid weer soepel. De voeten worden langdurig verwend en perfect verzorgd.

De tijd vergaat Schoonheid blijft